Annons

Annons

Annons

Ishockey

Valbo missar kvalet trots seger mot Sandviken

Denna text är skapad av tidningens textrobot.

Valbo missade chansen till vidare spel i play off inför kvalserien till HockeyEttan. Det trots seger, 11–1 (4-0, 7-1, 0-0), på bortaplan mot Sandviken i HockeyTvåan västra A på fredagen.

– Förutsättningarna var enkla, vi hade sju mål att ha in på Hallstahammar. Vi börjar mycket bra och öser på, vinner första perioden med 4–0. I andra gör vi vår bästa period och vinner den med 7–1 och är då på kvalplats. I sista så skapar vi mycket chanser men lyckas inte få in pucken så perioden slutar mållös. Det var ett mycket besviket gäng som kom in i omklädningsrummet efter matchen. Nu är säsongen tyvärr över för vår del, tyckte Valbos lagledare Jörgen Mattsson, efter matchen.

Annons

Annons

Målgörare för Valbo var Adam Ström 2, Jonas Vasiljeff 2, Anton Jidåker 2, Robin Löfman, Max Lunden, Joakim Johansson, Adam Lindström och Joakim Silfverberg, medan Sandvikens enda mål gjordes av Gavyn Connell Helle.

Det här betyder att Sandviken slutar på tolfte plats, och Valbo på fjärde plats. Sandviken tvingas därmed kvala för att hålla sig kvar i HockeyTvåan västra A.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan