Annons

Annons

Annons

Söders Källa firar fem år – ny interiör ska sticka ut i stenhårda krogkonkurrensen

Ekologiska Gävlerestaurangen Söders Källa firar fem år med ett rejält ansiktslyft. Målet är att nå en yngre målgrupp, och medlet en after work med Rå-bar, som pågår varje fredag och lördag med start fredag 22 mars. Nu ska också inredningen knyta an än mer till den skandinaviska matlagningen, vilken får premiär onsdag 20 mars.

Stefan Ehrin, kökschef, Cecilia Gyllner, restaurangchef, Jesper Bäckman, souschef och Lina Bergroth på Kvadrat Interiör ser fram emot ett helt nytt utseende på Söders Källa med premiär onsdag 20 mars. Renoveringen pågår måndag 18 och tisdag 19 mars och då är restaurangen stängd. Luncherna fortsätter annars som vanligt tisdag till fredag och kvällsöppet i restaurangen är det i sedvanlig ordning onsdag till lördag.

Bild: Nils Palmeby

Annons

17 mars 2014 öppnade Söders Källa sin restaurang. Den har sedan etablerat sig som en av Gävles högst rankade. I White Guide ligger den på 60 poäng sedan flera år, så också i senaste, under flaggen god klass. I GD:s Krogpatrullen är den rankad nummer fyra i Gästrikland just nu.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan