Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Nettbuss – vad är det för svar ni ger?

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Skribenten tycker att Nettbuss svar på insändarna delvis var ett hån mot skribenterna.

Bild: Jenny Kjellin

Annons

Läste just insändarna den 15 mars som rör hur trafikanter har upplevt bussresor med era chaufförer. Egentligen fina insändare med en uppriktig oro över bussturer som inte varit behagliga, insändare med syfte att upplysa och slippa upplevelsen igen.

Att då svara att man med fördel ska vända sig till er direkt om man har synpunkter och längre ner i svaret uttrycka att ni på inga villkor kan svara för enskilda händelser, det upprör mig.

Annons

Annons

Däremellan hinner ni också berätta att era chaufförer (minsann) utbildas i säkerhet och trygghet, det upplever jag som ett hån mot dem som skrivit sina insändare.

Jag är helt säker på att ingen av de drabbade resenärerna uppfattade vare sig resan eller chauffören som säker och trygg. Jag tänker att det nästan hade varit bättre att ni inte svarat alls.

Menar ni att ni inte har ansvar över hur resenärerna behandlas och vad de råkar ut för under resor med er, som de dessutom betalar för? Oklokt svar. Gör om gör rätt. Be om ursäkt och säkerställ att resenärer reser tryggt och säkert med er. Byt kurs! Ni verkar inte ha rätt ”kurs” vare sig för ledning eller chaufförer.

Katrin

Insändare: Vissa av Nettbuss chaufförer behöver friska upp sina kunskaper

Busschaufför körde fort och ryckigt – Marie fick hjärnskakning när hon föll handlöst bakåt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan