Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Kort sagt om Systembolaget, leende busschaufförer, utförsäkring och äckligt beteende

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Två skribenter tycker att vi ska vara glada för att vi har systembolaget.

Bild: TT

Annons

Tycker att sprithandeln fungerar utomordentligt bra i vårt land, hög kvalitet på produkterna. Du behöver bara besöka ett ställe för att få tag det du för dagen önskar. Tror inte att jag blivit besviken på systemet någon gång. Dessutom behöver jag inte besöka samma butik utan det finns flera att välja på, åtminstone i våra trakter. Dessutom är personalen mycket hjälpsam och trevlig. Du som är för en privatisering glöm bort att det är ett monopol på så mår du så mycket bättre.

Annons

Annons

Christer Pettersson

Sitter nu i en lägenhet i Spanien och har en stor Mercadona i samma kvarter. Där säljer man dåligt vin för 20 kr litern och halvtaskigt gin för 120 kr litern. Sortimentet är ytterst begränsat. Det är naturligtvis rena drömmen om vill ha billig alkohol, men annars är det torftigt. Vi ska vara glada att vi har Systembolaget och deras sortiment och personal.

Karljansa

Att mötas på bussen av en leende chaufför som önskar oss välkomna – det gör en solig vårdag ännu bättre. Var rädd om sådan personal X-Trafik! (1:ans buss mot centrum, 13.06 från Eriksberg den 4 april).

Glada resenärer

Känns det bra nu då, du från Försäkringskassan, som ringde mig och meddelade att jag är utförsäkrad? Klappade du dig själv på axeln? Stämmer det att ni får provision för ju fler ni utförsäkrar?

Stupstocken nästa

Hur äcklig kan man bli? Torsdag kväll 4/4 kl 18.30 står en röd raggarbil med vitt tak på Vändkretsen i höjd med Regnbågsgatan. Bakom bilen sitter en kvinna och kissar, och på andra sidan vägen mot Skogmursvägen och cykelbanan, står en man och blottar sig (kissar?). Det gick barnfamiljer på cykelbanan som reagerade med obehag över mannen som blottade sig! Äckligt!

Äcklad

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan