Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Kort sagt om fotvård, äldreboende, Moderaterna och Systembolaget

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Fotvård ska inte längre ingå.

Bild: TT

Annons

Jag läser att stiftelsen Albert och Anna Göranssons Minne har beslutat att avsluta hår-och fotvårdstjänsten, till förmån för den sociala verksamheten. Det tycker jag är bra för de behövande har säkert någon släkting eller besökande som kan hjälpa dem. För personalen kan man inte kräva det av. Och det är väl ingen som bryr sig hur man ser ut i håret eller fötterna när nu pengarna behövs till viktigare saker, eller hur?

Annons

Annons

Pensionär

Du har så rätt Jens Runnberg (GD:s ledare 28/3). De flesta av oss äldre som på landsbygden eller i förorter vill inte flytta in till en sunkig stadsmiljö. Hellre bor vi kvar i vår alldeles för stora bostad så länge vi kan. En som jag känner beskrev detta enligt följande: "Jag bor kvar till dess man får bära mig ut". Därför ska ni politiker se till att det finns äldreboenden av alla de slag för oss som inte vill in till er "fina" instängda stad.

lassE

Det är inte bara en person i Moderaterna som har tydliga kopplingar till Colabitoil likt Pekka Seitola.

Även Niclas Bornegrim som sitter i kommunstyrelsen och även sitter som ledamot i ett kommunalt aktiebolag har en anställning i Colabitoil. Mycket märkligt agerande från Moderaterna då det gäller Ekogas och moderat politik. Undrar även om inte vissa moderater sitter på sina politiska uppdrag för egen vinning. Och Pekka Seitola, blanda inte ihop äpplen och päron.

Undrande NR2

Vilken privathandlare skulle ställa upp med det sortiment Systembolaget förfogar över? Privata vinstintressen medger inte det.

Christer Pettersson

Annons

Annons

Till toppen av sidan