Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Du vet fortfarande inte vad du pratar om när det gäller Systembolaget

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Jag köper bara flaskor från vingårdar och skulle aldrig köpa en vinbox, skriver skribenten.

Bild: TT

Annons

Slutreplik till Seth: Du vet tyvärr fortsatt inte vad du pratar om. Beträffande konsumtionen så var vi ju överens så det ämnet lämnar jag därhän.

Sedan blandar du ihop det jag skrivit med vad andra skrivit och tycker tydligen att jag ska "klä skott" för det också (märkligt). "Snobberi" var ju ditt eget betyg till folk som ville ha ett speciellt vin.

Annons

Annons

Ta ett exempel: Du ska handla mat i matbutiken och vill köpa vin där också (magert sortiment) men kommer på att det vin du ville ha fanns inte där, det fanns i en annan matbutik. Vilken var det nu igen?

Då är det ju mycket bättre med ett (!) givet ställe att handla på (Systembolaget) där allt finns! Stort sortiment och kunnig personal om du har någon fråga. Men du är väl så "kunnig" att du aldrig skulle behöva fråga något.

Till sist antyder du att jag skulle köpa fabriksframställt vin. Det gör jag inte! Jag köper bara flaskor från vingårdar och skulle aldrig köpa en vinbox (har aldrig gjort det men fått smaka och blivit avskräckt) i typ matbutiken. Och jag hävdar fortsatt att du är okunnig. Inget kan få mig att ändra det betyget.

Per Jakobsson

Annons

Annons

Till toppen av sidan