Annons

Annons

Annons

Ridsport

Läsartext
Läsartext: Fina placeringar för Felicia Lång – blev utsedd till bästa junior

Felicia Lång har placerat sig i fem av sex starter med sina hästar Third Time Lucky och Hendrien V, under helgens nationella tävlingar på Gävle Horse Festival, Bilmetro Gävle Dala Grand Prix.

Text

Detta är en läsartext.

Annons


Felicia och Third Time Lucky vann samtliga tre klasser de startade i.
På torsdagen inledde de meetinget med en vinst i första kvalet i Bilmetro GävleDala Grand Prix, guldrundan, som gick i 135 centimeter, och blev därmed klara för söndagens delfinal. De vann även delfinalen, en Grand Prix, som gick i 140 centimeter, efter en spännande omhoppning.

Annons

Under lördagen red de Folksam Elitallsvenskan omgång två. Gävle Ryttarsällskap vann och Felicia och Third Time Lucky var felfri både i grunden och i den spännande omhoppningen.
Det har även gått bra med hästen Hendrien V som under lördagen placerade sig i andra kvalet i Bilmetro GävleDala Grand Prix bronsrundan, som gick i 120 centimeter och blev därmed klar för söndagens delfinal.

Annons

Ekipaget tog en fjärde plats i delfinalen. Felicia är därmed klar för den stora finalen i Högbo med bägge sina hästar. Third Time Lucky i guldrundan och Hendrien V i bronsrundan. Felicia blev även utsedd till meetingets bästa junior.

Vecka 19 åker Felicia till Drammen, Norge, med sina hästar Third Time Lucky och Hendrien V då hon är uttagen av landslagsledningen. Hon är en av sju juniorer som är uttagna.

Läsartext

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan