Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Kort sagt om Gävle Strand, skräp och jungfrufödsel

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Var ligger ansvaret? Infarten till Ica Kvantum Sätras parkering, Ica Kvantum Fjällbackens parkering och infarten till Ica Maxis och andras parkering har en sak gemensamt: Vägarna är under all kritik, spårigt och stora potthål. Asfaltering behövs. Ser fram emot att respektive markägare tar i tu med det nu!

Torbjörn B

Annons

Göran Valtonen är projektledare för Gävle Strand.

Bild: Anna Bagge

Annons

Jag ser gropen på Gävle Strand varje dag, alltså bygget som övergavs i december 2017. Har fått höra att ansträngningar görs för att få igång byggnationen. Och det är säkert så att det pågår förhandlingar in någon form. Men skulle inte projektledaren Göran Valtonen och Gävle kommun kunna fundera på andra sätt att nyttja tomten? Till exempel en parkering eller en grön oas, bådadera är en bristvara. Jag menar att etapp 3 borde tillgodose efterfrågan av nya bostäder här ute om några år. Det verkar ju inte finnas så stor efterfrågan på dyra bostäder just nu. Så varför inte fylla igen gropen och göra nåt annat av den? Man kan väl få önsketänka lite.

Janne

I dag plockade vi skräp i Sätra och fann något mycket märkligt. På den nysådda gräsmattan vid den nya kulverten för bäcken på Sätrahöjden låg cirka 30 svarta hundbajspåsar glest utspridda över hela det stora området. Varför bry sig om att köpa plastpåsar och plocka upp och lägga bajset i en påse om den sedan slängs rakt ut i naturen? Det verkar helt ologiskt men du kanske har någon bra förklaring?

Sätrabo

Tyvärr Larz Gustafsson så har inget övernaturligt skett. Allt detta är fullständiga inbillningar från en tid när folk inte ens visste vad ett moln var. Och detta med "jungfrufödsel" är omöjligt.

Per Jakobsson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan