Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Kort sagt om underskott, nonchalanta tjejer, Gävle Strand, Eurovision och väjningsplikt

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Nu kommer signaler. om att kommuner och landsting/regioner går med stora underskott. Man behöver tillskott från staten. Det är inte svårt att gissa sig fram till. Vi har blivit för många i Sverige som inte betalar skatt. Staten har förmodligen inte möjlighet att skjuta till några extra pengar. De har ju bland annat fullt upp med sina elbilsrabatter och höghastighetsjärnvägar. Så allt prat om att satsa på sjukvård, äldrevård, säkerhet, skola och liknande är som vanligt bara löst prat.

lassE

Jag vill tala om en sak för er tjejer bakom disken: Om ingen talar om namnen på de kontantkort man kan ladda en mobiltelefon med då kan inte jag känna till namnen på dem. Var i centrala Gävle kan man ladda sin mobil med kontantkort och få svar på sina frågor?

Annons

Annons

Catarina Meurling

Tack Janne! Vi delar dina synpunkter vad gäller gropen på Gävle Strand. I dag ser vi som bor runt gropen en hel del skräp som ligger däri. Vi ser lösa frigolitbitar och söndervittrad plast och bitar av presenning som flyger runt i gropen. Snart har dessa flugit över planket och ut i havet. Fyll igen gropen och gör en park, plantera några träd och buskar. Se till att våra fåglar, humlor och bin får en oas. Det räcker med sten och betong nu. Grönska efterlyses.

Karin

John Lundvik ska snart in i tävlingen i Israel.

Bild: TT

Är det bara jag som tycker att John Lundviks låt som representerar Sverige i Melodifestivalen i flera delar verkar vara ett plagiat av den enormt populära låten Shallow från "A Star is Born"? Speciellt i inledningen och även i andra slingor, jag har ibland svårt att avgöra vilken som är vilken, men jag kanske är tondöv. Det borde ju ha upptäckts av experterna och i vissa fall är det ju tillåtet att låna, men personligen tycker jag att det lånas på för många ställen i låten.

Annons

Misstänksam

Signaturen Torbjörn B klagar över asfalteringen vid flera butiker i Gävle. Ett större problem är respekten för väjningsplikten på väg ut ifrån Ica Kvantums parkering på Fjällbacken där många anser sig ha företräde framför dem på väg till Coop Fjällbackens parkering (som faktiskt inte har lika många hål i asfalten). På något sätt anser sig Ica-kunder ha företräde framför Coop-kunder.

Rolf Jonsson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan