Annons

Annons

Annons

Annons

Bandy

Två serier och minst en artikel varje dag – här är Bandypuls nya sommarsatsning

Bandyläsning mitt i sommaren? Självklart om du är pluskund hos Bandypuls.

Nu har vi glädjen att i stora drag berätta om vad du får i sommar – och det blir ny läsning varje dag.

– Vi har ju ständigt det "vanliga" nyhetsarbetet att sköta, men utöver det kommer massor av artiklar ur våra två sommarserier, säger nyhetschefen Rikard Bäckman.

Text: 

Bild: TT

Annons

Det är snart juli – och så långt man kan komma från aktiv bandysäsong. Men faktum är att Bandypuls har levererat läsning till användarna varje dag sedan säsongen tog slut i sena mars.

– Det är faktiskt rekordmånga som är kvar som pluskunder den här tiden på året. En fantastisk känsla, det tyder på att vi har utvecklat vår produkt och att den uppskattas i bandyfamiljen, säger Bandypuls nyhetschef Rikard Bäckman.

Annons

Annons

Missade du Bandypuls sommarserier förra året? Här hittar du alla delar!

Under våren har vi rapporterat frekvent från en ovanligt aktiv silly season. Publiceringarna är inte bara dagliga utan många.

– De största övergångsbomberna har väl briserat nu, men nog återstår det en del grejer kring spelarna och lagen. Vi följer det fortsatt initierat även fast det är sommar, säger Rikard Bäckman.

Sommar var det, ja.

Med start på måndag, 3 juli, kommer Bandypuls att köra i gång årets sommarserier. De är två till antalet och kommer att publiceras parallellt med varandra. De kan läsas av användare hos Bandypuls eller någon annan av Mittmedias titlar.

– Jag vill inte sitta här och avslöja allt, då blir det ju inget överraskningsmoment. Men jag kan väl säga att det är stor bredd i de här läsningarna. Det är om kvinnor, män, yngre spelare, äldre spelare, profiler från hela bandylandet – och en blandning av skratt och lite mer allvar, säger Rikard Bäckman.

Men två små hintar, då: En serie handlar om hjälteögonblick. Artiklarna i den andra serien avslutas med:

Annons

"Vad är ditt sjukaste bandyminne? Dela med dig i sociala medier under hashtagen #sjukaminnet"

Vi tycker att det vore superkul om våra läsare vill bidra till den hashtagen under sommaren – och man får självklart börja redan nu!

Annons

Annons

Till toppen av sidan