Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Fult, mycket fult att insinuera att Strömsbro församlingshus inte utnyttjas!

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Strömsbros församlingshus.

Bild: Björn Hanérus

Annons

Apropå nyhetsartikel i GD den 8/7 om Strömsbro församlingshus:

Hallå Robert Krantz, artikeln avslutas med en intervju med dig. Som avrundning ställer du följande retoriska fråga:

Annons

– Att hålla fast vid ett församlingshus som kanske används någon enstaka gång i veckan, är det bästa sättet för kyrkan att använda sina pengar på? Det måste man fundera på.

Annons

Fult, mycket fult att insinuera att nyttjandegraden skulle ligga på denna låga nivå!

Som välarvoderad kyrkorådsordförande förväntas du veta mycket bättre. I vart fall har du haft möjlighet att veta bättre då du har kunnat ta del av en skrivelse till kyrkorådet från församlingsrådet i Heliga Trefaldighets församling, där din vice ordförande i kyrkorådet sitter som ordförande. I skrivelsen beskrivs översiktligt användningen av Strömsbro församlingshus och dess betydelse för kyrkans verksamhet här.

En skrivelse från personalen och distriktsrådet i Strömsbro lämnad till kyrkoherden redogör ingående för verksamheten i Strömsbro och nyttjandet av församlingshuset.

Och om inte dessa är tillräckligt informativa för dig, så att du hade kunnat avsluta intervjun med fakta, har du pastoratets bokningssystem. Det kan klargöra statistiken över hur församlingshuset har använts.

Vänliga hälsningar

Ulrika och Per Rask

Strömsbro

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy