Annons

Annons

Annons

Söder-Hemsta

Ett år efter Gävlebråket inför öppen ridå - nu tar lokala dj:n över nattklubben på Söder: "Aldrig varit så mycket droger i Gävle som nu"

Han är en av Gävles mest profilerade dj:s. I höst startar Johan "Giovani" Hedlund nya Vou social club i det som tidigare hette Five nattklubb. Och detta i samma lokal där Hedlund misslyckades med satsningen Cube i början av 2018.

Text

Johan "GVNI" Hedlund tar över Five nattklubb som han döpt till Vou social club (ligger i källaren till det som ska bli Anatolien's kolgrill i bakgrunden, före detta Mezopotamya). Här går omkring 300 personer in och därmed får den anses vara minst bland nattklubbarna i Gävle. Öppning under hösten 2019 med primära öppetdagar fredag och lördag. Residnet-dj:s blir Herman Mukonda och Robert Swietoslawski. Bild: Nils Palmeby/Daniel Bernstål.

Bild: Nils Palmeby

Annons

Det var i början av 2018 vi skrev om det som skulle bli Cube nattklubb i källaren till Mezopotamya. Klubben gick om intet bara en månad efter att den presenterats. Arrangörerna Johan Hedlund och hans kollega Robert Swietoslawski kom inte överens med ägaren Hasan Tercan.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan