Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Kort sagt om rubriker, reklam i tv och rökning

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

En tidning hade denna rubrik på förstasidan: "Arbetarna sviker Löfven och går över till Sverigedemokraterna". Detta är usel journalistik och inte hävdande av demokrati. Det står varje människa fritt att lämna "sitt" parti utan att bli kallad för svikare. Men så är det ju. Någon journalistik värd namnet vet inte jag att någon tidning har i dag. Därför har vi också Sveriges genom tiderna uslaste regering.

Annons

Annons

Olle Ljungbeck

Bra skrivet av "Patient med knäledsartros". Politikerna kan sänka sina arvoden i stället!

Maggan

Finns det verkligen folk som tittar på TV 4 och andra reklamfinansierade kanaler? Det är så j--a dåligt, bara lek och matprogram hela tiden, för att inte tala om dessa reklamavbrott. Det sorgliga är att public service är på väg åt samma håll. Ja jag vet att det går att stänga av dumburken men frågan kvarstår: Fnns det folk som tittar på dessa kanaler? Uppenbarligen så finns det det annars så skulle det inte finnas så mycket reklam som uppmanar oss att konsumera allt från bilar till bindor och nässpray.

Reklamallergisk

Signaturen tycker att alla borde sluta röka.

Bild: TT, Arkivbild

Varför ska ens cigaretter finnas när de är så himla dåliga på alla möjliga olika sätt? Det är dåligt för hälsan, det är dåligt för miljön. Det är till och med barnarbete på tobaksplantager. En rökare gör I snitt av med 17 000 kr per år. Jag vet att det kan vara svårt att sluta, men det måste bli ändring. Man kan höja priset på cigaretter, då är det inte lika många som har råd – eller så tycker man att det inte är värt att lägga ner så mycket pengar på något så dåligt. Så snälla, sluta röka.

Lucas Hed

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan