Annons

Annons

Annons

Gävle centrum

Nu öppnar nygamla gastropuben Pitcher's i Gävle - gör comeback i ny regi efter ett decennium: "Många kommer få skärpa till sig när vi vässar knivarna"

Fredag 29 november öppnar Pitcher's i den gamla bingohallen i Diös fastighet på Norra Kungsgatan. Det blir en av Gävles största nöjesetablissemang som ger sig in i konkurrensen med 14 anställda.

Text

Pitcher's öppnar åter i Gävle 29 november 2019. Det blir deras 22:a enhet i Sverige. Bakom satsningen har vi Berk Bozlak, ej på bild. Dock ser vi här: Kenny Jansson, kökschef, Angelica Jansson, restaurangchef, Bom Srikhor, kallskänka, Ramos Juventino, kock, Karina Vall, köksansvarig inom bolaget som driver Pitcher's samt Patrik Reinhammar, som är operativt ansvarig inom samma bolag. Totalt är 14 personer anställda plus två vakter.

Bild: Nils Palmeby

Annons

Som vi tidigare berättat ska Berk Bozlak, franchisetagare till Ll'Amice-restaurangen vid Gävle teater, också öppna Pitcher's. Båda koncepten är en del av den Karlstadsbaserade koncernen Barjaco Group. Pitcher's är desto äldre än Ll'Amice, grundades redan 2002, och har lustigt nog redan funnits i Gävle mellan 2007 och 2010 i det som nu är Olivia. Patrik Reinhammar med titeln operations manager, som reser runt och etablerar Pitcher's och Ll'Amice i landet, berättar att Gävle redan då visade sig vara en passande stad för gastropub-konceptet.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på gd.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan