Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Varför hänvisades inte Iraks försvarsminister till Arbetsförmedlingen?

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Hur kan det komma sig att inte Försäkringskassan har bedömt Iraks försvarsministers arbetsförmåga? undrar skribenten.

Bild: Arkivbild

Annons

Nu kräver jag att tjänstemanna- och politikeransvaret ska återinföras. Det är ju redan utrett och godkänt av Riksdagen sedan länge. Det fungerar inte med ett ansvarslöst styrande och utan konsekvenstänkande tillvaro, det har vår verklighet visat mycket tydligt.

Hur förklarar man annars att Iraks försvarsminister kan bli sjukskriven i Sverige med ersättning med en gammal adress här, när våra egna dödligt sjuka patienter får avslag och skickas till arbetsförmedlingen? Varför skickades inte denna minister till arbetsförmedlingen? Varför har Försäkringskassan inte bedömt hans arbetsförmåga före beslutet om ersättning? Kan det vara på grund av att han aldrig har jobbat här, för försörjningsstödet kan inte räknas som ett jobb?

Annons

Annons

Dessa ansvarslösa tjänstemän och politiker utan någon kontroll eller konsekvenstänkande är det största hotet mot rikets säkerhet! Ingen gruppering i landet har skadat svenska folket lika mycket som dessa tjänstemän och politiker. Nu kommer denna minister att skratta hela vägen till banken och håna den svenska värdelösa byråkratin.

Anja

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan