Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Bra skrivet om Försäkringskassan och Iraks försvarsminister!

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Skrota Försäkringskassan, tycker skribenten.

Bild: Arkivbild, Micke Engström

Annons

Mycket bra skrivet Anja! Ser fram emot en utredning hur det kunde komma sig att Försäkringskassan (FK) så generöst delat ut pengar när de fråntar de sjuka deras rättmätiga försörjning. Allmänheten ska få redovisat i klartext vem på FK som godkände denna utbetalning.

Annons

Annons

En stor skam för denna hjärtlösa myndighet som har psykiskt misshandlat så många sjuka och funktionshindrade människor när de blivit utförsäkrade. Hög tid för räfst och rättarting.

Jag har för avsikt att skriva en dokumentär om hur dessa svaga grupper blir behandlade av en sjuk organisation. Jag samlar på vittnesmål ur verkligheten och hoppas på fler berättelser. Jag har antecknat namn på de handläggare som varit otrevliga och själva bestämt vilka som skulle fråntas sitt levebröd.

Skrota Försäkringskassan och hela denna empatilösa organisation som kostar mycket mer än om läkare får avgöra sjukdomsbilden i stället för kontorister och så kallade försäkringsöverläkare som aldrig träffat dem som nekas ersättning.

Låt Folksams välfärdsanalytiker Håkan Svärdström räkna ut kostnaden för denna myndighet som sårat och förgiftat tillvaron för så många.

Vanja Palm

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy