Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Kort sagt om melodifestivalen, Irak, Gävlebocken med mera

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Mark Levengood.

Bild: TT

Annons

Svar till DDT: Ditt förakt för de svaga påminner om ett helt annat samhälle, som lyckligtvis gick i graven 1945. Det du skriver andas självgodhet och brist på empati.

Larz Gustafsson, Gävle

Efter att SVT har presenterat deltagarna i kommande melodifestival misstänker jag att Sverige absolut inte vill vinna ESC. Misstanken förstärks av att man bjuder in B- eller möjligen C-laget av låtskrivare och låter eliten skriva för Billboard-listan.

Aol

Mitt forna hemland Irak går under snart och alla irakier bör inse att det inte går att lappa ihop detta land. Joe Bidens förslag eller rättare sagt plan att dela Irak i tre delar måste nu förverkligas utan dröjsmål: En kurdisk del, som redan finns och fungerar ganska väl, samt två arabiska delar. Lidandet har blivit mycket där men jag behövde skriva av mig några ord och med tanken på allt gammalt blir populärt på nytt, kräver jag en monark i Bagdad med kravet att hen ska vara en kurd.

Annons

Annons

En kurd

Arla lade ned Boxholms Mejeri, ett mycket välfungerande mejeri innan Arla köpte det. Arla har tidigare köpt upp och lagt ned 400 mejerier. Nu har tiden kommit till Gävle och Gefleortens mejeri. Utmaningarna har varit tuffa, säger Arla. Ingen tror att Arla vill få mejerier de köper att fungera. Arla kan fortsätta att uppföra sig på detta sätt så länge konsumenterna accepterar det. ​

Bertil Ljungars

Tänk att inte vår bock får vara som den är. Ändras måste det. Varför kan inget få vara som det är?

Varför?

Svar till Liberty Bell: Hys inga som helst illusioner om KD. Kristendom och politik är varandras motsatser och bör aldrig förenas. Om du förväntar dig en politisk version av Jesus tar du miste. Han låter sig inte dras ned på den låga nivån. KD var ett misstag från början.

Larz Gustafsson, Gävle

Svar till "Dags att vakna Sverige!": Du klankar ner på SD och påstår att de gör brott med mera. Läs kvällstidningarna och se på nyheterna om de riktiga brotten i Sverige i stället. Mord och skjutningar var och varannan dag och inte är det SD som orsakar det! Till och med du borde inse varför partiet växer och snart är det största!

Annons

Annons

För ett tryggare Sverige

Vilken trevlig överraskning det var att på första advent få se "Lärargalan" på TV! Programmet leddes ypperligt av Mark Levengood. Skola och lärande stod i centrum och det blev ett så positivt program om lärare som lägger ner hela sin själ för att lyfta elever till förståelse och kunskap. Framtidstron på våra unga stärktes verkligen, när man fick höra elevernas varma och berömmande ord om sina lärare. Det bästa av allt blev för varje pris som utdelades lärarnas tacktal i välformulerade meningar helt utan svordomar och annat opassande språk som vi tyvärr fått stå ut med på andra galor så många gånger!

Glad TV-tittare

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy