Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Kort sagt om parkering, skidtävlingar, blockpolitik, klimatet med mera

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Tänk att vissa besökare inte kan parkera som vanligt folk utan ställer sig i mittgången så ingen bil kan köra förbi (andra advent). Hur tänkte du där? Tänk om en ambulans hade behövt köra in på gården i Hille.

Ec

Therese Johaug.

Bild: TT

Hur länge till ska SVT sända skidtävlingar för damer och finns det längre några som tittar på dessa tävlingar? Ni vet vad jag menar, Johaug är namnet. De svenska damerna tränar och tränar men kommer aldrig ikapp denna människa. Vad beror det på? Tränar de fel? Tränar de bara muskelstyrka och glömmer tekniken? Gör som ryssen, sluta att sända damtävlingarna.

Annons

Annons

Skidåkare

Varför har vi blockpolitik? Det parti som får flest röster ska leda landet. Har aldrig var med om att det finns flera vd i samma företag. Slopa blockpolitiken, det är den som ställer till allt tjafs

Klarsynt

När det är aktivitet i Brynäsvallens ishall undrar jag varför det måste ha en sådan hög volym så det hörs in i lägenheterna som ligger bredvid. Musikens bas tränger in så det är riktigt obehagligt. Sänk volymen så blir det bättre eller isolera hallen

Sänk volymen

Replik till Lasse Ekstrand: Du har ju precis samma inställning som våra politiska partier. Du bara lovar och lovar. Men hur kan du lova det du lovar när du tydligen inte ens bryr dig om att rösta. Tänk om alla gör som du. Ska vi ha en diktatur i vårt land? Är det du önskar?

lassE

I måndags när det återigen var dags att för barnen att ta sig till skolan, var att gå inget alternativ. Cykel- och gångbanan från Vinbärsvägen till Ulvsätersskolan samt Stora Sätraskolan var inte på minsta sätt åtgärdad. Inte ens i anslutning till skolorna var det gjort något. När jag lämnade barnen såg de flesta som kom gående ut som Bambi på hal is. Och ett par barn ramlade omkull vilket resulterade i både blöta kläder och smärta. Före helgen läste vi att kommunen gjort enorma besparingar i skolan vilket resulterat i att barnen inte får läromedel i form av böcker. Det verkar som om kommunen även har eftersatt halkbekämpningen för att spara.

Annons

Annons

Bjorkis73

Våra ungdomar kommer bara att prata om klimatet, precis som våra politiker. Men våra politiker ser en möjlighet att höja skatten på allt för att vi ska tänka på klimatet men i själva verket så handlar dessa skattehöjningar om att finansiera flyktingarna som kostar tiotals miljarder varje vecka. Åter till miljön så har vi inga utsläpp att tala om så det är Asien, USA, Ryssland, Indien och hela Mellanöstern som ska ta hand om den kostnaden, inte svenska skattebetalare. Vi har redan åt h-e för höga skatter i detta land. Så våra ungdomar kan ta det lugnt.

Thomas Holmkvist

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan