Annons

Annons

Annons

Annons

Skidåkning

Insändare
Insändare: Kort sagt om nobelfesten, skidåkning i tv, läxor, lov med mera

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Inget hjälper, efter 200 meter är loppet avgjort, anser Skidåkaren. På bilden Therese Johaug i Lillehammer för ett år sedan.

Bild: TT

Annons

Vid varje nobelfest så ska det koras vem som var bäst klädd och varje år så är det de kvinnliga familjemedlemmarna i vårt kungahus som tar hem första, andra, tredje ja alla placeringar faktiskt. Allt ljus riktas mot kungafamiljen i stället för på pristagarna.

Festprissen

Svar till Marianne Hansson: Fortsätt att titta på damernas 5 km eller 10 km eller vad du vill. Efter 200 meter är loppet avgjort till Johaugs fördel men det kanske är viktigare att delta än att vinna för vissa. Fortsätt du att heja på Stina och föredettingen Kalla.

Annons

Annons

Skidåkaren

P.S. Herrarna är lika dåliga. D.S

Svar till Marianne Hansson och Skidåkare: Varför inte lägga alla dessa låååååååånga tävlingar på en separat kanal så kan de som är intresserade prenumerera på den? Likaså fotboll. 90 minuter av ingenting som upptar bästa sändningstid. Lägg dessa evenemang också på en prenumerationskanal så slipper man se eländet om man inte är intresserad. På vanlig sändningstid skall program riktade till den breda publiken sändas.

DDT

Att Sverigedemokraterna inte är ett parti som andra vet vi. De har också hård konkurrens av Moderaterna och Kristdemokraterna om att inte vara som andra partier. Presumtiva SD-väljare har på sociala medier klart uttryckt sin avsky mot människor av annat ursprung med klart nedsättande ord. Är detta ett problem för SD:s trovärdighet att sådana uttryck skrivs eller är det ett bevis för att SD är ett rasistiskt parti? 

Orolig väljare om SD får mer makt

Jag tycker att loven ska bli längre så att att man hinner göra läxor och ha kul. Ni alla föräldrar klagar på att eleverna har dåliga betyg, har ni tänkt på att eleverna gör ett dåligt jobb på grund av att de får för lite vilotid och för lite tid till kul? Om vi får längre lov så kanske skoldagarna blir längre och vi kanske får hemläxor som måste göras på loven. Detta gör så att vi elever blir mindre stressade och dessutom blir vi bättre i skolan.

Emmsan

Bort med läxor i skolan. Ungdomarna hinner ibland inte träna eller vara med kompisar för läxor är viktigare och tar mer tid. Det blir stressigare och stressigare i skolan och väldigt många mår dåligt över det. Föräldrar har inte heller tid att hjälpa till med läxor och dylikt från skolan. Skolan ska vara rolig och inte stressande…

Lichen

Annons

Annons

Till toppen av sidan