Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ishockey

Insändare
Insändare: Kort sagt om Gävlebocken, Brynäs, p-böter, moderater med mera

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Vänd tillbaka bocken nästa år, anser en skribent.

Bild: Erik Wikström

Annons

Vänd tillbaka Gävlebocken till nästa år. Hur tänkte ni? Rumpan vänd mot den sida de flesta går på som vill se och fotografera den. Gärdsgård, skyltar och trafikmärken runtom – det är bara för mycket. Strålkastare som är felriktade, mot bilisterna. Gör om gör rätt.

Gävlebo så in i själen

Vad händer med Gävles stolthet Brynäs Hockey? Det man hör mest är att tränaren ska bytas ut. Det är väl ändå spelarna som ska spela hockey. Efter ett antal SM-segrar saknar man Brynäs Hockey.

Fundersam brynäsare

Sitter och lyssnar på radion och hör att det har blivit ett ramaskri för höjda p-böter. Alla som klagar tänker tydligen parkera fel. Betalar jag bara avgiften och står på anvisade platser behöver jag aldrig betala några böter

Annons

Annons

Cykelåke

Alla slags nationella och religiösa förföljelser av regeringar eller religiösa grupper måste fördömas. Man får inte vara selektiv. Vissa länder ser närvaron av etniska eller religiösa minoriteter som ett direkt hot mot deras nationella säkerhet och att minoriteterna därför måste elimineras. Totalitära stater vill kontrollera alla livets aspekter, så de försöker med all sin kraft att eliminera minoriteter av rädsla för yttre inblandning.

En kurd

En fråga till distriktets moderater: Är Stig Mörtmans raljerande åsikter angående klimatet synonymt med Moderaternas i distriktet? Han skriver ju under med Stig Mörtman, M, och jag har inte sett att någon annan partiföreträdare tycker annorlunda. Det kan ju vara intressant att få höra hur ni ställer er till klimatforskningen.

Anders J

Såg i tidningen häromdagen en bild på ett gäng herrar i övre medelåldern tillhörande BLS-sällskapet (Bo Leonard-sällskapet) som uppvaktade en av Brynäs och svensk hockeys stora genom tiderna, Thure Wickberg, på hans 100-årsdag. Vad jag däremot inte såg var någon från Brynäs toppskikt i dag. Det skulle kanske ha varit en fin gest att lämna en blomma eller dylikt. Alla som vet något om hockey och Brynäs vet nog vad denna man betytt. Hur som helst, grattis Thure.

Annons

Tolvan

Man kan ställa denna fråga till vilken politiker som helst som de kan svara med ett ja eller nej: Har du slutat ljuga för svenska folket? Jag garanterar att alla politiker vägrar att svara på frågan. Kom inte dragande med att de kanske inte har ljugit då. Nu sa jag faktiskt att ställa denna frågan till politiker.

Annons

Anja

Jag blev osams med ett Jehovas vittne. Han trodde att han är en bättre troende än jag och av Jehova utvald. Jag tyckte att det ät skamligt att döma en annan människa på de viset. Min mammas bror var också Jehovas vittne och han dömde aldrig andra troende.

Agnes

Så var det dags för ett nytt år med regeringens skamliga fördelningspolitik. Ett gott nytt år för höginkomsttagare (inkluderat våra politiker). Och grått nytt hår för inkomsttagare med låga löner och pensioner. Deras lott kan väl kallas för "smulor från den rike mannens bord". Så skål på er i regeringen.

lassE

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy