Annons

Annons

Annons

Annons

Ishockey

Insändare
Insändare: Kort sagt om mössor, mopedbilar, skidåkning, Brynäs med mera

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Debatten om mössa eller inte fortsätter.

Bild: Arkivbild

Annons

Slutreplik till alla mösshysteriker: Nu är det så att Sverige fortfarande är ett fritt och demokratiskt land (hopas jag). Om människor i dag tillåts ha huvudbonad inomhus av så kallade religiösa skäl så måste det vara tillåtet även av andra så kallade skäl. Det finns ju yrken där det är väldigt vanligt med huvudbonad. Bland annat bland operationspersonal, i livsmedelsindustrin, bagare, kockar och liknande. Hur ska det gå med dessa människors hår, Larz Gustafsson? Nej, alla ska ha rätt att bära huvudbonad även inomhus. Om man så vill.

lassE

Nu är det ju så för att köra dessa dyra mopedbilar/leksaker som ni fått av bättre bemedlade föräldrar så har ni gått en teorikurs. Aldrig kört, eller lärt er filkörning, position på väg etcetera som man gör vid övningskörning för riktig bil. Utan krav att träna på att köra, får ni framföra dessa på gator och vägar i 45 km/tim. Magnifikt vansinne. Och det märks i trafiken. Vi med körkort kör riktiga fordon. Och oavsett hur kort eller lång tid vi haft körkort har samtliga av oss fått det efter en uppkörning för myndighet. Sen kan man fundera hur barn har råd med mopedbilar. För det är väl inget av er barn som kör dem som har sparat eller jobbat ihop till dessa leksaker... Näe, skulle väl tro det.

Annons

Annons

Irriterad

Vänder det inte snart blir det här den sämsta längdskidsäsongen på mycket länge. Är de inte sjuka så är de skadade, ur form eller avstängda av medicinska skäl. Ansvaret faller tungt på ledare, tränare och läkare. Trots att Ryssland har många avstängda för kontrollerad statsdoping vinner de som får och kan tävla. Hoppas bara att de är odopade. Norge tävlar ju som ni vet i en egen division. Vi har förvisso några yngre förmågor på damsidan som vi hoppas på men på herrsidan är det oerhört mörkt. Det verkar som om det är ett generationsskifte på gång, i alla fall hos damerna. Ändå tycker man att Stina Nilsson och några till inte är så lastgamla och bör hålla några år till.

Gustav Wasa

Svar till Stiganders: Det enkla och raka svaret är ett stort ja. Vad vore SD utan invandrarfrågan? Platt intet. 24 procent säger "jag är inte rasist, men..."

Demokrat

Kort svar till "Snart f.d. supporter": Det var förmodligen inte Brynäs ledning som läckte informationen som kom fram till Magnus Sundquist. Det var mer väntat att han skulle få sparken efter en tids kräftgång. Och "Snart f.d. supporter" – du är väl ingen supporter om du kan tänka sig att sluta vara supporter?

Annons

Fredrik

X-Trafik har uppenbarligen tagit sitt förnuft tillfånga och flyttat tillbaka ändhållplatsen för linje 41 till Gävlevägen/Svarvargatan i Sandviken. Det underlättar resandet för många av oss bussresenärer i Barrsätra, Norrsätra och delar av Vallhov. Det krävdes bara att bygga en parkeringsficka längs Gävlevägen så var problemet löst. 

Bussåkare

Annons

Annons

Till toppen av sidan