Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Jag är trött på att tänka åt andra i trafiken

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Det är den här korsningen det handlar om.

Bild: Privat

Annons

Det gäller avfarten E4 Gävle norr mot Trödje och avfarten ner mot Sätra, Estraden och sjukhuset. Alla som kommer har väjningsplikt, det finns två skyltar på varsin sida att lämna företräde. Det är kaos tidiga morgnar samt vid 16-18-tiden.

Man åker rätt ut likt följa John utan att stanna eller kraftigt sänka farten för att ens orka titta en gång åt vänster och se att allt är klart. En del klåpare har gett mig fingret för de tror att jag ska anpassa mig enligt högerregeln.

Annons

Annons

Det här går inte längre! Har skickat underlag i ärendet till Trafikverket som är ansvarig myndighet. Vill att de sätter upp två stoppskyltar i stället. Då är man skyldig att stanna.

Trafikpolisen kan vid koll se att nio av tio helt struntar i väjningsplikten. Skärpning! Jag gillar inte att ständigt vara på kollisionskurs och behöva krypa på detta ställe.

Thomas Möller

Sätrabo

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy