Annons

Annons

Annons

Gävletjej i nya säsongen av Robinson – åkte ner för att samla in pengar till forskning om mammans bröstcancer: "Blev starkare psykiskt"

Gävletjejen Cecilia Nilsson Wallin, 21, även känd som artisten Cilia, är en av deltagarna i nya säsongen av Robinson på TV4 som börjar sändas söndag 15 mars. Hon tror hon kommer bli framställd som fnittrig, virrig och eventuellt också klumpig, men hade viktigare saker än så att tänka på under inspelningen.

Text

Cecilia Nilsson Wallin, uppvuxen i Skutskär och Gävle, i Robinson som spelades in omkring augusti 2019. Ingen av de andra deltagarna hade hört hennes musik innan, berättar hon och menar vidare att det också var väldigt lite prat om vad folk jobbade med hemma i Sverige. Bild: Linus Nilsson/TV4.

Annons

Cecilia Nilsson Wallin blev en snackis 2015 då hon som 16-åring hyllades av bloggaren Perez Hilton som ett framtidslöfte inom skandinavisk pops nya framtid. Det har nu gått två år sedan förra släppet och hon bor numera i Vallentuna. Om en månad kommer återkomstsingeln "Blame Me On The Alcohol" lagom till den nya säsongen av Robinson.

0 kren månad

Läs för 0 kr i en månad.

Därefter 149 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på gd.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan