Johan Erkkilä föddes 1981 och växte upp i Valbo. Han gick hotell- och restauranglinjen på Bessemerskolan. Under gymnasietiden kom han också med i kocklandslaget som elev och senare materialförvaltare, där han också fick uppleva Sveriges första OS-guld. Han jobbade samtidigt på det som var Gävles bästa restaurang kring millennieskiftet: Johanssons (där Gefle Gourmetservice ligger idag). Efter studenten bar det av till Oslo, där han bott i tjugo år nu, med ett litet återbesök för att jobba med Gefle Chocolaterie i början av 2000-talet.
Läs vidare med Digital!
Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.
Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.
Visa vad som ingår i Digital
Det här ingår i Digitalpaketet
- Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
- Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
- Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.