Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Debatt
Debatt: Centerpartiet utvecklar och stärker den nära vården

Patrik Stenvard, M, lyckas med konststycket att förringa både patienter och vårdprofessionernas omdöme. Vi å andra sidan skapar grunden för en hälso- och sjukvård där patienternas olika behov får större genomslag på hur vården ges och där vårdgivarna får större frihet att själva bestämma hur de ska arbeta, skriver Per-Ewert Ohlsson-Björk, C.

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Per-Ewert Ohlsson-Björk, C.

Bild: Aina Lundkvist

Annons

Patrik Stenvard kommer givetvis att fortsätta driva vidare sin opinionsbildning utan ambition att tillskapa en konstruktiv debatt baserad på fakta. Det får stå för honom.

Centerpartiet är tydliga med att vårt arbete handlar om att stärka den goda och nära vården i Gävleborg. Det innefattar bättre förutsättningar för möjligheten att ha hälsocentraler med läkar- och sjuksköterskemottagning i hela länet. Ökad flexibilitet för hälsocentraler att anpassa sig utifrån länets olika förutsättningar. Samt större tillit till vårdgivare och stärkt patientcentrering med den enskilde medborgarens individuella vårdbehov i fokus.

Annons

Vår inriktning utgår ifrån funktion och förtroende. Patrik Stenvard och Moderaterna prioriterar form och kontroll.

Per-Ewert Ohlsson-Björk, C

vice ordförande i hälso- och sjukvårdsnämnden

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy