Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Debatt
Debatt: Det är tydligt att Centern väljer sossarnas linje med färre hälsocentraler

Slutreplik till Per-Ewert Ohlsson-Björk, C, 7/9: Vi har återigen gett er chansen att lägga korten på bordet och tala klarspråk kring länets hälsocentraler men möts ännu en gång av undvikande icke-svar, skriver Patrik Stenvard, M.

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Patrik Stenvard, M.

Bild: Annakarin Björnström

Annons

Det ni inte tycks förstå är att ju fler icke-svar ni ger oss och länets medborgare desto tydligare blir det att ni går på sossarnas linje med färre hälsocentraler och utan läkare fysiskt på plats under öppettiderna.

Om så inte vore fallet, om ni var med på vår och er vice partiledares linje borde ni ju av ren självbevarelse drift vid det här laget gått ut med att ”nej, vi vill inte minska antalet hälsocentraler och ja, vi vill alltid ha läkare fysiskt på plats för att ta emot patienterna.”

Annons

Annons

Men det säger ni inte. Vi ger er ännu en chans att svara på de konkreta frågorna; Vill ni se fler hälsocentraler eller färre? Vill ni se läkare fysiskt på plats under öppettiderna eller ej? Det är dags att tala ur skägget.

Patrik Stenvard, M

regionråd i opposition

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy