Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Moderaterna saknar all trovärdighet i den här frågan

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Varsågod, agera!" manar skribenten med adress till William Elofsson, M.

Bild: Markus Boberg

Annons

Moderaterna i Gävle meddelar att man efter nästa val kommer att samtala med alla partier, inklusive SD. Gott så kan man tycka eftersom att 85 procent av deras väljare redan i november 2018 svarade på SVT/Novus fråga att de ville se samtal mellan M och SD om sakfrågor, en opinion som kvarstår i senare mätningar. Tyvärr saknar dock M all trovärdighet i frågan efter alla vändningar genom åren. Att snacka är gratis.

Annons

Annons

Därför måste M i Gävle i god tid innan nästa val, i handling, visa att man menar allvar genom att prata ihop sig med SD i minst en fråga. William Elofsson nämner själv i intervjun EBO-lagen som en fråga där partierna har samsyn.

Varsågod. Agera. Annars kan vi inte lita på att M till slut verkligen tänker göra det och då kanske rösten måste gå någon annanstans. Samma gäller för M i regionen och på riksplan.

För övrigt ville 83 procent av KD-väljarna att deras parti skulle samtala med SD om politiska sakfrågor efter valet 2018 så om de lokala KD-ledarna säger ”aldrig” till detta kanske de inte representerar sina väljare särskilt väl?

Mvh

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan