Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Varken M, SD eller KD är något för gemene man

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Ulf Kristerssons löfte var tomt, anser skribenten.

Bild: TT

Annons

"Kaka söker maka eller Lika barn leka bäst". M i Gävle kommer att liera sig med SD inför nästa val 2022 eftersom riks-M också öppnat och meddelat samma sak.

På en direkt fråga för en tid sedan svarade Lars Beckman, riksdagsledamot för M: "Nej inget SD-samarbete".

Men det löftet var lika innehållstomt som partiledarens Ulf Kristerssons löfte till Hédi Fried, förintelseöverlevare, att inget SD-samarbete är aktuellt.

Annons

Annons

Kommunalrådet i opposition William Elofsson, M, i Gävle menar att han uppfattar SD som ett demokratiskt parti men att vissa olämpliga element söker sig till SD.

Bara för några dagar sedan stod SD-riksdagsledamoten Oscar Sjöstedt i talarstolen och mästrade över att en person med en intellektuell funktionsnedsättning beviljats uppehållstillstånd i stället för att satsa på personer med högt intellekt.

Jag tänker på vad jag hört ryktesvägen att familjer med barn som är i behov av assistenter och som förlorat assistenttimmar tror att en röst på SD är en röst för fler assistenttimmar om SD får vara med i regeringsställning.

Ett parti där vi var och varannan dag får läsa, se och höra uttalanden från politiker både på kommunal, regional och på riksnivå kränker medborgare. Liksom om SD-politiker som gör kriminella handlingar. Jag tycker att blåögdheten hos många är skrämmande som tror att SD och även M och KD är bra för Sverige och för gemene man om de kommer i regeringsställning.

Före nästa val läs, lyssna och fråga genom att ta reda på så mycket du bara kan om både M, SD och KD. Givetvis om andra partier också. Förhoppningsvis kommer du till samma insikt som jag att dessa partier är inte till för så kallade vanliga människor.

Varken SD, M eller KD för mig

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan