Annons

Annons

Annons

Ishockey

Insändare
Insändare: Kort sagt om Försäkringskassan, Brynäs med mera

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Svar till "Hopplöst": Hej du medmänniska! Jag blev så berörd av din insändare. Får det verkligen gå till så här i vårt land? Det är inte sånt här vi vill åstadkomma i vårt fina land, att trampa på våra medmänniskor som redan ligger ner. De ska få den hjälp som de verkligen behöver, det kan hända vem som helst av oss. Jag hoppas att det löser sig för dig till det bästa, och hade jag varit rik så skulle du fått hjälp av mig.

Annons

Annons

Mvh

Susanne

Brynäs är alltid aktuellt.

Bild: Karin Johansson

Tränaren i Brynäs, Peter Andersson, tycker att det är lika bra att stänga ligan nu på grund av coronan, Ja ligger man så illa till så är det nog lika bra, så slipper man bli nedflyttad.

Brynäsare (stadsdelen)

Senaste SHL-tabellen visar att Brynäs IF gjort minst antal mål och dessutom släppt in flest mål. Vilken statistik kan slå dessa fakta?

KL

Varför kör ni så fort genom Lexe? Det är faktiskt 30 km/tim men endast ett fåtal bryr sig.

HT

Kommentar till Larz Gustavsson: Stör man sig på folk som av någon anledning är vegetarianer och inte äter kött och kallar det för trams då har har man nog väldigt lite att göra om dagarna.

Lars H

Stora arealer av regnskogarna avverkas varje år. Detta för att ge plats för fler palmoljeträd. Regnskogarna är jordens lungor. Många djur och växter hotas av utrotning. Därför undviker många konsumenter att köpa produkter som innehåller palmolja. Trots skövlandet av skogarna vill Miljöpartiet nu blanda palmolja i bilbränslet. Man tar sig för pannan. Ytterligare ett tokeri från detta parti.

Annons

Kurt Karlsson

Jag var på Ica Maxi i Sandviken 07.15 i torsdags och blev förvånad över att det var så många barnfamiljer och handlade eftersom alla fyra familjeparkeringar var upptagna.

En som orkar gå ett par meter extra

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan