Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Bedrövligt att vi inte får komma tillbaka till skolan

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Borgarskolan i Gävle.

Bild: Markus Boberg

Annons

Jag går sista året på gymnasiet på Borgarskolan och jag och alla mina klasskompisar, inklusive resterande treor är grymt besvikna på hur vi blir prioriterade!

Vi har haft distansundervisning sedan mars 2020 och kommer så att vara sammanlagt minst halva vår gymnasietid. De få veckor som vi får komma tillbaka till skolan prioriteras vi treor sist av årskullarna. Årskurserna ett och två får komma tillbaka efter skolan med argumentet ”de var senast i skolan i höst.”

Annons

Annons

Jag och alla andra treor anser att det är oerhört bedrövligt. Det handlar om att vi om några få månader ska springa ut från skolan och starta våra liv på riktigt! Vi har redan halkat efter i alla kurser, ej blivit bedömda rättvist på grund av distansstudier och hamnar efter generellt i vår generation. I ettan och tvåan har de minst halva sin gymnasietid att ta igen det de har halkat efter på.

Så varför är det så svårt att inse att årskurs tre ska prioriteras och tas på allvar när vi om några få månader ska ut i det verkliga livet?

Arg trea på Borgarskolan

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan