Annons

Annons

Annons

The Rockets från Gävle fortsätter raketkarriären – dansar åter i Talang: "De har blivit idoler"

För två år sedan fick de ja av alla fyra i Talangjuryn. Nu har halva Mini Rockets blivit tonåringar och därmed också passat på att byta namn till The Rockets. I fredagens Talang är de tillbaka – med ett nummer inom den nya dansstilen artistic ballroom, vilket de också vunnit SM med.

Text

The Rockets från Gävle från vänster: Flora Liv (född 2008), Freja Midendal (2007), Skilla Ekerfeldt (2007), Alex Ramovic (2009), Ella Alsenlid (2007), Meja Magnusson (2008) och Selma Nordin (2007). Numret de gör i Talang är inspirerat av filmen The Mask. De vann SM med det 2019, men har nu uppdaterat numret. Bild: Privat.

Annons

Det var i höstas under förberedelserna för Talang som Miniraketerna blev Raketerna. Och en raketkarriär har dansgruppen från Ackes sannerligen gjort. The Rockets har lyckats bli en av de mest framgångsrika i dansskolans historia. Eller vad sägs om uppträdanden bakom Reniada Braun, Panetoz, Lina Hedlund, bockinvigningen, Idrottsgalan med mera. Den unga åldern på medlemmarna inspirerar och gör att folk minns Rockets ännu mer.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan