Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Seriestarten närmar sig – vi livesänder Gefle IF på söndag

Det är mindre än en månad kvar till seriestarten i fotbollens Ettan Norra – och vi fortsätter att ge våra läsare livesända träningsmatcher.

Ny match på söndag för Mikael Bengtsson och hans Gefle IF, vi sänder på vår sajt.

Bild: Fredrik Ytterström

Annons

Söndag klockan 15.00 tar Gefle IF emot IFK Luleå och vi sänder matchen på gd.se. Troligen kommer vi att kunna sända ytterligare några av Sandvikens IF:s matcher, dock inte lördagens bortamöte med Täby.

– Dialogen och samarbetet med både Sandvikens IF och Gefle IF har varit jättebra för att få detta klart. När vi redan har sändningsrättigheterna för alla seriematcher 2021 vill vi så klart även visa hur det går för lagen på försäsongen. Vi vill ge våra kunder det bästa, och det finns även en vinst för klubbarna att synas, säger Rikard Bäckman, projektledare för livesport i Bonnier News Local där Arbetarbladet ingår.

Annons

Annons

Senast vi sände Gefle IF var i hemmamatchen mot Hudiksvall, här är höjdpunkterna från den matchen:

TV: Så vände GIF mot HuFF – se mål och höjdpunkter här

Som kund hos Gefle Dagblad ser du ALLA seriematcher för GIF och SIF när Ettan drar igång i början av april. Sandvikens IF inleder på påskafton, 3 april, med bortamatch mot Sylvia klockan 16. Gefle IF spelar sin premiär hemma mot Luleå, annandag påsk, 5 april, klockan 14.

Matcherna läggs upp på sajten på morgonen på respektive matchdag, och kommer att finnas högst upp på gd.se/sport när sändningen börjar. Du hittar också matcherna under fliken "Livesport" på sportsajten, där det också går att se matcherna i repris.

För att se Sandvikens IF:s och Gefle IF:s matcher behöver man vara kund. Information om hur du blir kund hittar du HÄR.

Om du redan prenumererar på papperstidningen behöver du aktivera ditt digitala konto HÄR för att kunna se matcherna.

Vi har har ambitionen att förvärva rättigheterna till fler av de träningsmatcher som återstår för både Gefle IF och Sandvikens IF innan seriestarten.

Annons

Annons

Till toppen av sidan