Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Inför seriestarten – vi livesänder GIF och SIF

I påsk startar fotbollens Ettan Norra – nu är det klart att vi sänder de sista träningsmatcherna för Gefle IF och Sandvikens IF.

Text: 

Ny match på söndag för Mikael Bengtsson och hans Gefle IF, vi sänder på vår sajt.

Bild: Fredrik Ytterström

Annons

I dag, onsdag klockan 16.30, gästar GIF Superettanlaget Brage i Borlänge och vi sänder matchen på gd.se. På lördag spelar Sandvikens IF sitt genrep, borta mot AFC Eskilstuna, matchstart 14.00. Även den matchen sänds på gd.se

– Dialogen och samarbetet med både Sandvikens IF och Gefle IF har varit jättebra för att få detta klart. När vi redan har sändningsrättigheterna för alla seriematcher 2021 vill vi så klart även visa hur det går för lagen på försäsongen. Vi vill ge våra kunder det bästa, och det finns även en vinst för klubbarna att synas, säger Rikard Bäckman, projektledare för livesport i Bonnier News Local där Arbetarbladet ingår.

Annons

Annons

Som kund hos Gefle Dagblad ser du ALLA seriematcher för GIF och SIF när Ettan drar igång i början av april. Sandvikens IF inleder på påskafton, 3 april, med bortamatch mot Sylvia klockan 16. Gefle IF spelar sin premiär hemma mot Luleå, annandag påsk, 5 april, klockan 18.

Matcherna läggs upp på sajten på morgonen på respektive matchdag, och kommer att finnas högst upp på gd.se/sport när sändningen börjar. Du hittar också matcherna under fliken "Livesport" på sportsajten, där det också går att se matcherna i repris.

För att se Sandvikens IF:s och Gefle IF:s matcher behöver man vara kund. Information om hur du blir kund hittar du HÄR.

Om du redan prenumererar på papperstidningen behöver du aktivera ditt digitala konto HÄR för att kunna se matcherna.

Annons

Annons

Till toppen av sidan