Annons

Annons

Annons

Vad gör du nuförtiden?

Rekord för hifi-företagaren Andreas i Gävle: "Bästa kvartalet hittills"

Corona har varit bra för vissa branscher. Inte minst de som rör aktiviteter i hemmet. En sådan är hifi - för nog har det funnits mer tid för i synnerhet män, som det oftast är, att uppgradera sina stereoanläggningar.

– Årets tre första månader har varit mina bästa hittills, säger Andreas Sörlin med snart tioårsjubilerande butiken Ochljud i Gävle.

Text

Andreas Sörlin med två nya vinyler ur sortimentet. Jodå, Veronica Maggios "Satan i gatan" har lite otippat passerat över 2 000 kronor i värde endast tio år efter att den släpptes. Apropå att det finns enskilda hifi-produkter i butiken för över 100 000 kontrar han med att ingen ifrågasätter om någon köper en båt för 300 000 kronor.

Bild: Nils Palmeby

Annons

Efter att ha serverat den obligatoriska koppen kaffe, som Andreas Sörlin har gjort sig känd för, berättar han att ordningen i hans butik är betydligt bättre nu än för bara några veckor sedan. Den som besökt Ochljud vet att det är en långt i från statisk verksamhet. Vid varje besök har nya ljudprylar eller skivor kommit in.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på gd.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan