Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Gävle

De ska driva nya Diléns på Godisfabriken: "Känns otroligt spännande"

Om drygt ett år öppnar Diléns saluhall med tillhörande bistro i Godisfabriken. Redan nu är det klart att Mario Ocisnik blir restaurangansvarig och Anders Larsson får ansvar för fiskavdelningen. – Vi tycker om färska lokalproducerade råvaror, det gör så mycket mer för slutprodukten, säger Mario Ocisnik.

Annons

Mario Ocisnik befinner sig i Landskrona där han sedan nio år tillbaka driver restaurangen Idas by the sea. Tanken är att han ska sälja restaurangen för att kunna ägna all tid åt jobbet som ansvarig för bistron, en del i Diléns storsatsning på saluhall, i bostadskvarteret Godisfabriken.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy