Annons

Annons

Karin är den nya kocken på Växtzon 4: "I dag har jag använt rabarber – känner att det är vår"

De har redan tagit över Gefle musteri, fått alkoholtillstånd och gjort ritningar till ett nytt restaurangkök. Nu har de anställt en ny kock. Karin Olsson som tidigare jobbat i Stockholm med bland andra Erik Lallerstedt och Malin Söderström.

– Det känns nästan som om det var meningen, säger Karin Olsson.

"För mig är miljön och helheten jätteviktig." Karin Olsson är den nya kocken på Växtzon 4.

Bild: Helen Granditsky

Annons

Det doftar när hon skär i surdegsbrödet. Karin Olsson står i växthusets kök och skapar smörgåsar innan lunchen. Varje gång jag tror att de är färdiga tar hon fram något mer. Mackorna toppas med strimlor av krispig rödkål, söt dadelsirap och frasiga grönkålschips.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 119 kr/månad.

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy