Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Det vore befriande med ett regeringsskifte 2022

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

SD precis som övriga borgerliga partier består av högst normala individer som kan tänka själva, skriver skribenten.

Bild: TT

Annons

Kommentar till SRW:s svar till H,T: Jag blir förtvivlad (precis som du) när jag läser din måttligt insiktsfulla inställning till SD och borgerliga partier. Du skriver att SD har sympatisörer som inte alltid är så trevliga.

Annons

Så är det säkert, precis som i de partier du anser är det ”rätta alternativet”. SD precis som övriga borgerliga partier består av högst normala individer som kan tänka själva. Det som troligen skiljer dem från dig och dina gelikar är att man reagerar på den politik som förs i dag. Man vill ha en politik där man kan diskutera sakfrågor på ett praktiskt lösningsorienterat sätt, för att komma till rätta med de brister som finns i samhället.

Annons

Man är ju ganska naiv om man inte ser att vi misslyckas med integration, sjukvård, äldrevård, skola och så vidare. Där finns problem som måste hanteras för att ge våra medborgare en trygg och bra tillvaro, från skola ända in till äldrevården.

Det är inte sunt, och främjar inte en positiv utveckling i landet, med den inställning vår nuvarande regeringskonstellation har. Man anser att man är ”politiskt korrekt” i migration, miljöfrågor, energi och så vidare, och diskuterar inte med andra som har en avvikande uppfattning. Och det är ju ett svaghetstecken. Om man är så säker på sin uppfattning, borde man ju inte vara rädd för att prata med sin motståndare.

Och det är ju okunskap när man tror att SD skulle vara allena styrande i en borgerlig regering. I motsats till dig tror jag det vore befriande om vi får ett regeringsskifte 2022. Det behöver vi, och Sverige.

Medel-Zvensson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan