Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Sandvikens kommun vill inte lyssna på medborgarna

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Nu finns det spekulanter som kan betala för sig i att köpa Storviksbadet, skriver skribenten.

Bild: Martin Hammar

Annons

Storvik, Åshammar, Årsunda, Österfärnebo, Järbo

Det är här vi bor. Vi som i varje val går till valurnan. Som varje månad betalar ett av Sveriges högsta skattetryck. Vi bor inte alla på Hyttgatan!. Samtidigt har vi har ett konsekvent förnekande och ovilja till diskussion från våra folkvalda i kommunhuset i tätorten Sandviken. Jag överdriver lite.

Annons

Ni skapar med er totalitära styrning odemokrati och en öppen dörr för missnöjespartier med er frånvaro. Nu finns det spekulanter som kan betala för sig i att köpa Storviksbadet. Och det finns gott om mark att bygga bostäder på men tro mig sista ordet är nog inte sagt. Den här andan är gammal och går hand i hand med den gamla Jante. Håll käft o bliv vid din läst, men jag tror ni missat att vi medborgare har utvecklats de senaste 30 åren.

Annons

Vi har krav. Vi har kunskap, Vi vill vara delaktiga. Gällande Sandvikens kommun? Demonstrera - det gör vi,  skriva insändare som aldrig får svar - det gör vi. samlar in protestlistor - det gör vi, vänta på valdagen. Det gör vi! Samma ovilja till att lyssna på medborgarna i kommunen syns även i frånvaron av LOV, Lagen om valfrihetssystem - där är kommunens definitiva svar Håll käft och bliv vid din läst. Vi vet bäst och bestämmer din vardag. Maktfullkomlighet och betongstyre. Ha en fin arbetsvecka.

Michael Arvidsson

Distriktssköterska, Storvik

Annons

Annons

Till toppen av sidan