Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ishockey

Vi direktsänder hetaste Brynäsdebatten någonsin

Brynäs IF går mot sitt hetaste årsmöte någonsin. Då vill Gefle Dagblad hjälpa till att bena ut frågeställningar. Därför direktsänder vi på måndag klockan 15.00 en debatt mellan de två huvudkandidaterna till att att bli ny ordförande i klubben.

Bild: Magnus Hägerborn

Annons

Den senaste tiden, efter Brynäs svaga säsong i SHL, har utmynnat i rena valrörelsen. Sporten har på olika sätt försökt spegla händelseutvecklingen – och ge utrymme till de som är mest engagerade i klubben.

Själva årsmötet är tisdag 22 juni kl. 18.00 och sker digitalt även det här året – men kommer att locka rekordmånga medlemmar. Men redan dagen före, måndag 21 juni kl. 15.00 på vår sajt, direktsänder vi alltså en debatt mellan Sven Engwall och Magnus Kangas.

Annons

Annons

Och inte bara det. Du har möjlighet att ställa de frågor du själv vill ha svar på genom att mejla in dessa i förväg. Moderator för debatten är Johanna Hejdenberg, nyhetschef på Arbetarbladet. Vi inleder med att de båda kandidaterna får fem minuter var att förklara sina idéer, därefter får de svara på frågor.

Och du har alltså chansen att bidra med frågor – mejla dina funderingar till gavlesporten@mittmedia.se senast måndag klockan 12. Missa inte det här tillfället att få en tydlig bild av vad spelet bakom kulisserna i Brynäs egentligen handlar om.

FOTNOT: Mejladressen är uppdaterad efter felmeddelanden och ska fungera nu.

TV: Se heta debatten mellan Brynäs ordförandekandidater här

För att se debatten behöver du vara kund. Information om hur du blir kund hittar du HÄR.

Om du redan prenumererar på papperstidningen behöver du aktivera ditt digitala konto HÄR för att kunna se debatten.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy