Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Vilka kommer att ha råd att bo där?

Gävle kommun lägger ner stora summor på att fortsätta att projektera angående att göra om Näringens industriområde till bostadsområde. Men det finns mycket lite information om projektet eller om det finns någon byggherre som har visat intresse för att bygga där på grund av markförhållanden och att lösa in tomter med fastigheter med ett marknadsvärde.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Om en byggherre ska betala alla dessa kostnader så undrar jag vilka som kommer att ha råd att bo där?"

Bild: Arkivbild

Annons

Sedan tillkommer det med stor sannolikhet en form av sanering och den kostnaden misstänker jag att inte Gävle kommun kommer att vara med att betala. Om en byggherre ska betala alla dessa kostnader så undrar jag vilka som kommer att ha råd att bo där? Sedan så ska alla företagare på Näringen flytta till nya områden, med kostnad för att flytta och inkomstbortfall under tiden, men det har man inte räknat med från kommunens sida. Jag undrar om dom har gjort en kostnadskalkyl på ett litet eller mellanstort företag?

Annons

Annons

Det går bra att leka med andras pengar, men om dom kunde sätta sig in vad en sådan kostnad är och då menar jag inte bara ekonomiskt utan att få jobba ännu mera kvällar och helger utan en enda krona för det man gör. Som egen företagare lever man med jobbet och har ett jättestort ansvar. Oftast lägger man ner hela själen i jobbet, det måste man som egen företagare.

Företagare på Näringen

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy