Annons

Annons

Insändare
Insändare: Gör något innan en dödsolycka inträffar

Jag blir ledsen och förfärad när jag läser signaturen Annas insändare om ett barn som nästan blev påkört där cykelbanan korsar Lundvägen. Hur svårt kan det vara för Gävle kommun att prioritera människoliv på denna plats? Är det inte kommunens skyldighet att göra det?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Det är helt klart en farlig överfart av flera skäl." Foto: privat

Bild: Privat

Annons

Det är helt klart en farlig överfart av flera skäl, vilket jag och andra skrivit om tidigare. Här går tung trafik och många personbilar som kör i hög hastighet och dyker upp plötsligt på grund av den skymda sikten. Inte blev det säkrare av de åtgärder som genomförts för att skydda vattentäkten. Ett kraftigt stängsel i ögonhöjd, obefintliga markeringar på körbanan och en vass kant. Varningsskylt, javisst, men finns de på båda sidorna, och förstår bilisterna var överfarten kommer?

Gör något åt saken, Gävle kommun. Ett säkert övergångsställe hotar inte dricksvattnet. Kliv ner från era höga hästar och ta tag i detta omedelbart.

Camilla Dal

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy