Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Att man kan bli så glad åt ett nej

Läser i GD att Länsstyrelsen upphäver beslutet om det tillfälliga bygglovet för en obemannad Coop-kiosk vid Strömvallen. Måtte nu ingen överklaga deras beslut.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Obemannade Coop Mini i Sätra, Sätrahöjden, Gävle.

Bild: Arkivbild

Annons

Är sedan två år tillbaka nyinflyttad till Gävle och har, som pensionär och trots pandemi, varit fullt upptagen med att utforska staden och hela regionen. Kanske har jag haft större möjlighet än många att verkligen uppleva alla smultronställen varför jag blev riktigt förskräckt när jag läste att man tänkte uppföra en Coop-kiosk vid Strömvallen med alla de konsekvenser som medföljer. Bygglovet var visserligen begränsat till två år vilket också var det juridiska skälet till upphävande av beslutet.

Annons

Annons

Själv förfasades jag av det okänsliga ingreppet i den klassiska miljön i området kring Konserthuset, Boulognerskogen, Villastaden, Strömvallen, Silvanum och Gavleån. Och då håller det inte bara att hänvisa till att bygglovet är tillfälligt. Skadan är redan skedd och jag sympatiserar verkligen med de boende i området.

Inflyttad Gävlebo som trivs

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy