Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Kort sagt om bibliotek, idéer

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Arkivbild

Annons

Mer öppet på biblioteket. Tycker att man kan ordna krånglet med att det inte funkar att komma in på meröppettiderna i Hedesunda. Det började precis till stängningen i juli så då hade vi ingen tillgång alls till biblioteket, ringde och klagade då och fick höra att det "jobbades på det", men inget hände. Sen fick vi besked att nu funkar det igen, men icke, det krånglar fortfarande, ibland går det efter 4-5 försök, men för det mesta går det inte alls.

Annons

Annons

Lässugen

Till alla som skriver insändare om förslag till kommunen att förbättra eller till exempel bevara och utveckla områden eller andra bra idéer. Jag hoppas att ni skriver ett medborgarförslag på dessa idéer också. Man måste logga in sig på gavle.se för att kunna skriva ett medborgarförslag. Det kanske inte alla kan, vilket är synd. Många bra idéer går till spillo då kanske.

Tips

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy