Annons

Annons

Insändare
Insändare: Det ska väl hända olyckor innan man agerar

Då har Gävle fått flera sparkcyklar att åka på. Förbjud dessa idiotiska apparater eftersom flera städer och andra orter har gjort detta.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Måste det hända en olycka?

Bild: TT

Annons

Jag har vid två tillfällen i sommar varit väldigt nära att bli påkörd  eftersom dom som kör dessa kryssar i hög fart mellan människor, exempelvis två på en sparkcykel, man åker med bagage och väskor, man åker till och med med småbarn (idioti).

På Drottninggatan är det rena autobanhn med höga farter på elsparkcyklar, eldrivna mopeder, motordrivna mopeder, till och med EU-mopeder med registreringsskyltar. 

Vidare så åker dessa mopedbud (volt) och kryssar fram mellan folk, det spelar ingen roll hur många människor som är på stan dom ska fram i alla fall. På trottoaren mellan N Strandgatan och Drottninggatan är det likadant  trots att det är busshållplatser, där gamla,  föräldrar med barn och handikappade står och väntar på bussarna. Sätt stopp för alla dessa cyklar som också åker där.

Annons

Det finns en cykelbana på andra sidan gatan. Det är ju rena vilda västern på stan eftersom kommunen inte gör någonting, men det ska väl tyvärr hända olyckor innan man på kommunen tar av sig skygglapparna.

Annons

Handikappad

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy