Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: De vaccinerade lever som de vore odödliga

Svar på DDT:s insändare

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Vaccinerad eller ovaccinerad?

Bild: TT

Annons

Vaccinerad och ovaccinerad, båda är lika farliga och sprider smittan lika lätt, har vi fått läsa och hört våra professorer säga med uppmaning att vara rädda för allt och alla. I dag måste det säkert vara största delen vaccinerade som sprider denna smitta för många är faktiskt redan vaccinerade.

Det finns massor av människor som inte kan ta detta så kallade vaccin utan att riskera sin hälsa och sitt liv. De är mest rädda för dessa vaccinerade som numera lever som de vore odödliga och sprider sjukdomen. Dessa vaccinerade springer ute på evenemang, på sina fester, de pussas och kramas utan bekymmer eller en tanke på viruset.

Annons

Annons

Nu är du rädd för att dessa ovaccinerade hamnar i socialgruppen B och inte får röra sig fritt. De har inte kunnat röra sig fritt på snart två år. Alltså de finns redan i socialgruppen B.

Dessa ovaccinerade är inte obstinata till andras säkerhet, de är rädda för sin egen säkerhet bland alla dessa frihetskrävande vaccinerade personer, som obstinat kräver alla andras vaccination oavsett möjligheten till det.

Anja

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy