Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Elbilen – en uppfinning för folk med mycket fritid

Att ladda en elbil "snabbt" tar 20-30 minuter. Att tanka en vanlig bensin/dieselbil tar max fem minuter. Har folk i dagens påhittade "stressade" samhälle så mycket tid för att "tanka" sina elbilar?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Det tar lång tid att ladda."

Bild: TT

Annons

Tänk att dessa är under arbetstid och måste "tankas", vilket enormt produktionsbortfall det blir. Ingen tankar ju sin bil på fritiden om det är en företagsbil.

Detta fåneri kommer att falla på eget grepp då det inte finns tillräckligt med laddplatser, samt att det tar för lång tid att ladda. Varför ska en företagsbil vara improduktiv 30-60 minuter om dagen bara för att det tar denna tid att ladda? Kostnaden kommer ju att drabba slutkunden vilket inte är speciellt intressant, bara för att något företag valt att köra "batteridildo" istället för riktig bil och således kunna jobba jämt och leverera i tid. Laddandet kommer att bli ett stort problem.

DDT

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy