Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Närodlat på SM i utomhusmatlagning: "Man ska känna smaken av platsen"

Friterade lavar, smörglaserade betor och lax strösslad med aska. Det var bara lite av det som stod på menyn när den sista deltävlingen i SM i utomhusmatlagning gick av stapeln i Färnebofjärdens nationalpark i söndags.

Bild: Nina Lindström

Annons

I kombination med den årliga Gysinge marknad arrangerades under söndagen en något annorlunda matlagningstävling i Färnebofjärdens nationalpark. Linda Elverstig, koordinator på föreningen Matvärden, var på strålande humör vid ett av tävlingsborden.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy