Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Nej, de vaccinerade är inte problemet

Svar till Jj

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Svar angående vaccin.

Bild: TT

Annons

Tyvärr säger all data att du har fel i att det är de vaccinerade som är de stora smittspridarna samtidigt som de ovaccinerade efterlever alla rekommendationer om att undvika folksamlingar och affärer etcetera.

Sanningen är snarare att de ovaccinerade vill ha alla friheter de vaccinerade, utan obehaget av att ta ett vaccin. Detta samtidigt som en ovaccinerad person bevisligen är betydligt värre smittspridare och även riskerar bli mycket allvarligare sjuka i Covid-19.

Annons

Annons

Se till exempel de äldreboenden där ovaccinerad personal för in smitta och riskerar livet för de ”gamla och sköra” de ska vårda eller alla ovaccinerade som skriker om att det är diskriminering om de inte kan gå på konserter, idrottsarrangemang, nattklubbar, etcetera på samma sätt som vaccinerade.

Så de kossor på grönbete du beskriver består även av ovaccinerade personer som kommer att såväl sprida smitta som belasta vården. Detta på grund av att de inte vill ta det ansvar du skriver om.

Antiantivaccare

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy