AnnonsGävle Konserthus

Konferens, kongress eller kick-off? Boka möten hos Gävle Konserthus

I början av oktober fylldes Gävle Konserthus av musik, liv och rörelse igen. Men den populära mötesplatsen har mycket mer att bjuda på. Visste du till exempel att de kan skräddarsy event – och skapa unika upplevelser?

I Gävle Konserthus kan man boka både små som stora möten. Foto: Erik Larsson

Gävle Konserthus har flera strängar på sin lyra. Förutom att de står för en stor del av stadens nöjesutbud har de allt som behövs för att skapa både stora och små möten. Jenney Kallojärvi och Marianne Estassy arbetar som projektledare på enheten Kongress och Event.

– Det är inte alla som vet om att man kan hyra möteslokaler i Gävle Konserthus, men vi har plats för allt från stora kongresser för upp till 800 personer, konferenser och kick-off, till små möten mellan två personer, säger Marianne Estassy.

Under pandemin har de bara haft mindre möten, men nu märker de två projektledarna att intresset ökar. Allt fler vill träffas i verkligheten, men genom den uppdaterade tekniken i huset finns möjligheten att delta på möten både fysiskt och digitalt.

– Ingen behöver få panik om de inte kan delta fysiskt. Vi är flexibla och det är inga problem att delta i ett möte eller en konferens på distans, säger Jenney Kallojärvi och fortsätter:

– Vi har även målat om, köpt ny inredning och fräschat upp flera av våra konferensrum. Det känns jättekul att vara igång igen.

Marianne Estassy och Jenney Kallojärvi, projektledare på enheten Kongress och Event.

Eftersom det arrangeras många konserter och evenemang i Gävle Konserthus är det toppkvalitet på både ljud och ljus. Det är inte heller alla som kan erbjuda till exempel en kvintett ur Gävle Symfoniorkester som underhållning till ett mingel, eller som bakgrundsmusik under en middag.

– Vi erbjuder catering av hög kvalitet från vår fantastiska restaurang Gourmet BLÅ. Det går att boka in både fika, lunch och middag. Många väljer dessutom att avsluta dagen med underhållning. Vi har allt som behövs för att skapa en fantastisk upplevelse, säger Marianne Estassy.

Möte och mat på scenen i Gevaliasalen i Gävle Konserthus.

Läs mer och boka ditt möte i Gävle Konserthus här

Det spelar ingen roll om det handlar om underhållning i form av ståuppkomik, livekonserter eller om en DJ med fokus på en viss typ av musik passar deltagarna bättre. Jenney Kallojärvi berättar att de tar fram spännande förslag på akter utifrån kundernas budget.

– Vi får alltid höra att vi har sån otrolig fin service och att deltagarna känner sig omhändertagna. Vi är väldigt måna om att alla ska få ett bra bemötande hela vägen, säger hon och vill passa på att lyfta fram att både konferensavdelningen och restaurangen är Svanenmärkta.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Gefle Dagblads redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy