Annons

Annons

Annons

Annons

Smakkampen

Lokala råvaror på tallriken – här är Peters tävlingsmeny

Nyplockad harsyra och svamp. Kyckling utan kyckling – och ett perfekt kokt ägg.

När Peter Brolin serverade sin meny för Smakkampens jury stod självfallet de lokala råvarorna i fokus.

Peter Brolin och hans elev Catrin Brolin visade upp sin matlagning för gästerna.

Bild: Kristoffer Pettersson

Annons

Intill riksväg 84, strax väster om Delsbo, har en jury av bland annat kockar och matproducenter samlats. Det är Peter Brolins tur att visa vad han kan.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.

Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Till toppen av sidan