Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Smakkampen

Lokala råvaror på tallriken – här är Peters tävlingsmeny

Nyplockad harsyra och svamp. Kyckling utan kyckling – och ett perfekt kokt ägg.

När Peter Brolin serverade sin meny för Smakkampens jury stod självfallet de lokala råvarorna i fokus.

Peter Brolin och hans elev Catrin Brolin visade upp sin matlagning för gästerna.

Bild: Kristoffer Pettersson

Annons

Intill riksväg 84, strax väster om Delsbo, har en jury av bland annat kockar och matproducenter samlats. Det är Peter Brolins tur att visa vad han kan.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy